Conditii de utilizare site

Bine aţi venit!

Suntem onoraţi că ne vizitaţi şi ne bucurăm că putem să vă fim de folos.Apreciem faptul că parcurgeţi cu atenţie această pagină înainte de a utiliza conţinutul site-ului. Vizitarea şi utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor

www.grandfederal.ro este site-ul oficial al S.C. Grand Federal IFN S.R.L., instituţie financiară nebancară (denumită în continuare "Grand Federal") pentru promovarea serviciilor oferite de instituţie.

Accesul şi utilizarea site-ului www.grandfederal.ro (denumit în continuare "site") se face în termenii şi condiţiile de mai jos.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termeniişi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.grandfederal.ro pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii referitoare la serviciile oferite de instituţie.

Neangajarea răspunderii

Grand Federal întreţine acest site pentru a asigura accesul  la informaţii referitoare la serviciile oferite de instituţie.

Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.

Deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

Obligaţiile administratorului

Administratorul site-ului declară că va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului; va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

Obligaţiile utilizatorilor

Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii: să nu transmită sau distribuie informaţii care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale; să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul şi nici să încarce sau să pună la dispoziţie fişiere conţinând date eronate sau viruşi, prin niciun fel de metodă; să obţină sau să încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă.

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutul site-ului.

Modificări ale site-ului

Grand Federal îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului. Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelentă colaborare cu dumneavoastră, aceste condiţii de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe această pagină de fiecare dată când utilizaţi site-ul. Vă mulţumim.

Condiţii de folosire a informaţiilor de pe site

Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site. Totuşi, nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a Grand Federal.

De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

Protecţia datelor cu caracter personal

Pentruserviciile oferite este nevoie de câteva elemente de identificare a dumneavoastră. Informaţiile dumneavoastră de contact vor fi folosite exclusiv în scopul declarat. Nu le vom folosi în scop publicitar, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate şi nu le vom transmite altei persoane, cu excepţia cazurilor în care legea ne obligă, pentru îmbunătăţirea serviciilor noastre şi pentru a vă oferi noi servicii.

Grand Federal respectă toate reglementările legale în materie, referitoare la protecţia datelor cu caracter personal, respectiv Legea nr. 677/2001 şi reglementările subsecvente. Potrivit dispoziţiilor acestei legi, utilizatorii beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenţie (art. 14), opoziţie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi de a se adresa justiţiei (art. 18).

Datele care permit identificarea dumneavoastră nu vor fi înstrăinate. Accesarea bazei de date se face numai de către persoane autorizate, în condiţii de securitate asigurate prin mijloace electronice, potrivit legii. Mailing-ul electronic către dumneavoastră se face numai ca urmare a acordului dumneavoastră în acest sens.

Accesul minorilor

Conţinutul site-ului nu este destinat minorilor. Vârsta minimă a utilizatorilor trebuie să fie de 18 ani.

Obiective

Acest site este o modalitate de a vă satisface interesele. Încercăm să fim utili pentru dumneavoastră. Dorim să vă oferim cele mai bune servicii cu putinţă.

Poşta electronica

Utilizarea adresei de e-mail se face numai în condiţiile respectării legalităţii şi regulilor de bună-cuviinţă. Utilizatorii nu vor folosi adresa de e-mail pentru a trimite SPAM ori mesaje cu un conţinut ofensator, şi nici pentru a primi mesaje ilegale sau care ar putea pune în pericol serverul. Nu vor fi acceptate decât mesajele serioase, adică nu făcute în glumă.

Legea aplicabilă

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.

Contact

Pentru orice neclarităţi, nelămuriri, observaţii şi sugestii, precum şi pentru sesizarea oricăror nereguli legate de funcţionarea site-ului, vă rugăm să ne contactaţi deîndată, folosind pagina de contact.

AMANET AUR

Luam in amanet aur de 14K si 18K la preturi foarte bune:0733.499.997

Vezi detalii »

AMANET ARGINT

Luam in amanet argint numar contact:0733.499.997

Vezi detalii »

AMANET ELECTRONICE

Plasme si laptop-uri numar contact: 0735.404.240

Vezi detalii »

PLATI FACTURI

In orice locatie Grand Federal iti poti plati facutrile: 0732.597.200

Vezi detalii »

TRANSFER DE BANI

In orice locatie poti primi sau trimite bani: 0728.909.998

Vezi detalii »

SCHIMB VALUTAR

Cursuri valutare negociabile   0728.909.998

Vezi detalii »

Error: cannot find/open template: amanet-autoturisme